Hopse Bonte Brulluft

Wanneer:
12 februari 2018 @ 11:00 – 13 februari 2018 @ 02:00
2018-02-12T11:00:00+00:00
2018-02-13T02:00:00+00:00
Waar:
De Posthoorn

Hopse Bonte Brulluft 2017: carnavalsmaandag 27 februari!

Vorig jaar zijn we een nieuwe weg in geslagen door het voormalige Auw Wievebal en Boerenbruiloft te veranderen naar respectievelijk het Los In De Kiepekoj festijn en de Hopse Bonte Brulluft. We kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie en deze festiviteiten zullen dan ook komend jaar worden voortgezet!

animaatjes-apres-ski-44422De organiserende buurt “buurtvereniging D’n Buutekant” (Kalkhofseweg, Hoefseweg, Dorsheseweg, Grote Dorshees, Straatkantseweg, Cinquant (Straatkantzijde), Klaasstokseweg en Horn) is samen met ons volop bezig met de voorbereidingen en we zien er erg naar uit om er samen met heel Hops een geweldig mooi dorpsfeest van te maken!

Deze dag zal beginnen met een optocht door een gedeelte van Haps. In een prachtig aangeklede feestzaal van De Posthoorn zal begin van de middag de huwelijksvoltrekking van het Hopse Bonte Bruidspaar Henk de Haas en Melanie van den Bergh plaatsvinden. Hoe zal deze Oostenrijkse bruiloft er uit zien…? Hoe zal de feestzaal er uit zien…? De buurt heeft hier allerlei leuke ideeën over en het belooft een prachtige en ludieke happening te worden die je niet mag missen! Er volgt een receptie en het feest barst los.9cpeegocE

Later deze middag zal De Zelfkanter van het jaar worden onthuld! Natuurlijk is er aansluitend de gelegenheid tot feliciteren. Met een kersvers bruidspaar en een trotse Zelfkanter voorop kan het niet anders dan dat de middag besloten wordt met een gigantisch mooi feest waarbij iedereen naar hartenlust kan dansen en hossen! Net als vorig jaar zal er begin van de avond weer een Winter BBQ zijn bij café De Mulder. Deze BBQ is niet alleen bedoeld voor de buurt, maar voor iedereen! ’s Avonds zal het huwelijk worden ontbonden, maar niet getreurd want er zal nog een geweldige feestavond volgen!

Verder info over de invulling van deze dag volgt.

Noteer alvast in je agenda en komt dat zien !!!!!

Hopse Bonte Brulluft commissie van CV De Zelfkant
Eric, Pietje, Wilfred, Nico, Gideon, Martin en Rob