Kiep Zonder Kop

Kiep Zonder Kop 2017

Op zaterdag 4 februari 2017 werd op het Los In De Kiepekoj festijn door het aanwezige publiek gestemd op de vertoonde genomineerde filmpjes. Als meest hilarische filmpje van Hops kwam het potje vrij worstelen met in de hoofdrol de zwagers Armand Zeelen en Rob Meulepas uit de bus! Ze wonnen daarmee de “Kiep Zonder Kop” titel. Vol trots werd de bijbehorende trofee en de eeuwige roem in ontvangst genomen! Het winnende filmpje was ingezonden door de familie Thoonen. Hiervoor werd door Prins Bert d’n Urste de tegoedbon uitgereikt voor maar liefst 55 consumptiebonnen op het komende Tuinfeest. Hier zal de familie Thoonen op het Tuinfeest nog met heel veel plezier op terugkijken!!

Kiep Zonder Kop 2018

Voor de 2018 editie van Kiep Zonder Kop zijn wij weer op zoek naar leuke filmpjes met een of meerdere Hapsenaren in de hoofdrol. Heb je iets vastgelegd op je camera of smartphone waarvan je zeker weet dat wij en de rest van Haps er dubbel om liggen? Of ga je aan de slag en creëer je iets nieuws? Wacht dan niet langer en deel jouw hilarische filmpjes met ons! Iedereen mag zijn werk insturen. Vooropgezette grappen, toevalstreffers, bloopers, absurde stunts: ieder uniek filmpje is welkom!

Alle inzendingen die door de selectie komen zullen op de website en facebook van CV De Zelfkant geplaatst worden. Filmpjes die vervolgens genomineerd worden als kanshebber voor de titel zullen op het Los In De Kiepekoj festijn 2018 worden vertoond. Door middel van stemming door het aanwezige publiek zal die avond de winnaar worden verkozen! De hoofdpersoon / hoofdpersonen op dit meest hilarische filmpje wint de titel “Kiep Zonder Kop” met bijbehorende trofee en natuurlijk de eeuwige roem. De inzender van het winnende filmpje wint een tegoedbon voor 55 consumptiebonnen op het Tuinfeest 2018!

Heb je al een leuk filmpje? Stuur dit dan in!
Heb je nog geen leuk filmpje? Ben dan alert met je camera, met een Hopse haan of hen in de buurt kan er zomaar iets hilarisch gebeuren! Of laat je creativiteit de vrije loop. Maak bijvoorbeeld met je vriendengroep, buurt, sportteam, familie of vereniging een grappig filmpje en probeer die trofee en die 55 consumptiebonnen te winnen. Misschien als uitdagende activiteit bij een feestavond of een weekendje weg? Leuk om te doen en een eer om die titel te pakken!

Het insturen van een filmpje kan via email naar kiepzonderkop@dezelfkant.nl.
Grote bestanden kunnen het beste via We Transfer (www.wetransfer.com) verstuurd worden.

Om kans te maken op de prijzen dient een inzending te voldoen aan de volgende reglementen:
– Het insturen van een filmpje kan enkel via email naar kiepzonderkop@dezelfkant.nl.
– De hoofdrolspeler(s) op het filmpje moet een Hapsenaar zijn.
– De naam van de hoofdrolspeler(s) dient in de email bij de inzending te worden vermeld.
– De naam van de inzender dient in de email bij de inzending te worden vermeld.
– Een titel voor het filmpje dient in de email bij de inzending te worden vermeld. Eventueel mag ter verduidelijking van het filmpje een beschrijving worden toegevoegd.
– Wanneer eenzelfde filmpje meerdere malen wordt ingestuurd geldt alleen de eerste inzending.
– CV De Zelfkant is niet verantwoordelijk voor de ingezonden en gepubliceerde filmpjes.
– Alle inzendingen die door de selectie komen zullen op de website en facebook van CV De Zelfkant geplaatst worden.
– De Hopse Bonte Brulluft-cie van CV De Zelfkant bepaald of een filmpje door de selectie komt en geschikt is voor plaatsing op de website en facebook van CV De Zelfkant.
– De Hopse Bonte Brulluft-cie van CV De Zelfkant bepaald welke filmpjes genomineerd worden als kanshebber voor de titel. De genomineerde filmpjes zullen op het Los In De Kiepekoj festijn 2018 worden vertoond.
– Door middel van stemming door het aanwezige publiek zal die avond de winnaar worden verkozen!

Wij zien jullie inzendingen graag verschijnen en zijn erg benieuwd wie dit keer de titel pakt !!!!!

Hopse Bonte Brulluft commissie van CV De Zelfkant
Eric, Pietje, Wilfred, Nico, Gideon, Martin en Rob

 

Winnende filmpje Kiep Zonder Kop 2017:

Winnende filmpje Kiep Zonder Kop 2016: