Hopse Bonte Brulluft

Wanneer:
24 februari 2020 @ 11:00 – 25 februari 2020 @ 02:00
2020-02-24T11:00:00+00:00
2020-02-25T02:00:00+00:00
Waar:
De Posthoorn

Hopse Bonte Brulluft carnavalsmaandag 24 februari 2020

Deze dag zal beginnen met een optocht door een gedeelte van Haps. In een prachtig aangeklede feestzaal van De Posthoorn zal begin van de middag de huwelijksvoltrekking van het Hopse Bonte Bruidspaar plaatsvinden. Het door de buurt gekozen thema is “Bij ons in de Jordaan“. Hoe zal deze Amsterdamse bruiloft er uit zien…? Hoe zal de feestzaal er uit zien…? De buurt heeft hier allerlei leuke ideeën over en het belooft een prachtige en ludieke happening te worden die je niet mag missen! Er volgt een receptie en het feest barst los met DJ Henk van de Hark.

Later deze middag zal De Zelfkanter van het jaar worden onthuld! Natuurlijk is er aansluitend de gelegenheid tot feliciteren. Met een kersvers bruidspaar en een trotse Zelfkanter voorop kan het niet anders dan dat de middag besloten wordt met een gigantisch mooi feest waarbij iedereen naar hartenlust kan dansen en hossen! Net als afgelopen jaren zal er begin van de avond weer een lekker hapje eten verkrijgbaar zijn bij café De Mulder. Dit is niet alleen bedoeld voor de buurt, maar voor iedereen! ’s Avonds zal het huwelijk worden ontbonden, maar niet getreurd want er zal nog een geweldige feestavond volgen!

We hebben DJ Top Drop weten vast te leggen, bekend in heel Nederland waar hij gedraaid heeft op alle bekende feesten, weet als geen ander de juiste plaatjes op het juiste moment te draaien, van ski-hut naar jaren ‘90 voor DJ Top Drop geen probleem! Gegarandeerd een ultiem feest waarbij het dak eraf zal gaan!

Noteer in jullie agenda’s en komt dat zien!

Hopse Bonte Brulluft commissie van CV De Zelfkant
Eric, Wilfred, Martin, Bert, Nicky en Rob

 

 

Geplaatst in