Los In De Kiepekoj

Wanneer:
8 februari 2020 @ 20:00 – 23:45
2020-02-08T20:00:00+00:00
2020-02-08T23:45:00+00:00
Waar:
De Posthoorn

Los In De Kiepekoj 2020

De organiserende buurt (Beatrixlaan, Margrietstraat, Irenestraat, Mariagaarde, Burgemeester van Hultenstraat, Raadhuisplein, Ronduitsestraat, Pastoor Pompestraat, Pastoor Hermansstraat en Vivellihof) is samen met ons volop bezig met de voorbereidingen en we zien er erg naar uit om er samen met heel Hops een geweldig mooi dorpsfeest van te maken!

Los In De Kiepekoj, zaterdagavond 8 februari 2020 in De Posthoorn, aanvang 20:00 uur.

De avond zal worden geopend door het gezellige Zelfkantkoor, die met hun muzikale klanken de stemming er altijd in weten te brengen. Vervolgens zullen de genomineerde verhalen in de strijd om de Hopse eretitel Kiep Zonder Kop worden aangehaald, waarna het publiek kan stemmen op zijn of haar favoriete verhaal.

Dan volgt het hoogtepunt van de avond, de onthulling van het Bonte Bruidspaar! Wie zullen het wezen? Wie zullen het zijn? De onthulling zal geheel in stijl zijn van het door de buurt gekozen speciale thema…. Bij ons in de Jordaan! Een geweldig leuk thema met bijzonder veel mogelijkheden. Hoe zal de onthulling er uit zien…? Hoe zal het Bonte Bruidspaar er uit zien…?

Hierna volgt uiteraard een groot feest met DJ Joris! Later op de avond, wanneer alle stemmen geteld zijn, zal het feestgedruis kort onderbroken worden voor de bekendmaking van de winnaar van de eretitel Kiep Zonder Kop. Welk verhaal wordt uitgeroepen tot ’t moiste verhaal van Hops…? Wie gaat er vandoor met de titel…?

Alle “officiële” gedeeltes zullen kort, krachtig en levendig (in de stijl van het thema!) gehouden worden. Vooral gezelligheid en feest. Iedereen gaat los in de koj, in de Kiepekoj welteverstaan! Natuurlijk is het leuk om in stijl van het thema verkleed te komen.

Los In De Kiepekoj 2019

Zater dag 9 februari vond de vierde editie plaats van “Los In De Kiepekoj”. Ditmaal georganiseerd door de buurt “La Mafia a cinque strada” samen met cv “De Zelfkant” De avond werd traditioneel geopend door het onvolprezen Zelfkantkoor en die wisten met hun muzikale klanken de stemming er goed in te brengen. Even later werden de 5 genomineerde verhalen in de strijd om de Kiep Zonder Kop aangehaald en bracht het publiek een stem uit op zijn of haar favoriete verhaal. Rond de klok van elf uur begon het hoogtepunt van de avond, de onthulling van het Bonte Bruidspaar! De spanning steeg, wie zouden het wezen? Wie zouden het zijn? De onthulling was geheel in stijl van het door de buurt gekozen ludieke thema… Maffia! De gordijnen gingen open het publiek werd meegenomen in een vergadering waarbij vijf Dons de vetes tussen de vijf straten bijlegden. Vijf jongens uit de buurt kwamen met scooters de zaal in gereden. Don Moorito ging op zoek naar het bruidspaar. Armand en Annemarie, Tom en Annemiek, Cel en Trudy, allemaal zeiden ze nee. Er moest en zou gefeest gaan worden en tot ieders grote verrassing ging Don Moorito zelf op de knieën, confetti kanonnen gingen af… en daar stonden ze dan… het Bonte Bruidspaar van 2019: Hans en Annette van Duijvenvoorde. Wat straalden ze, een geweldig paar!

Aansluitend werd de winnaar van de eretitel Kiep Zonder Kop 2019 bekend gemaakt. Met een ruime meerderheid van de stemmen werd het verhaal “Luustere” van Cel de Mulder uitgeroepen tot ‘t moiste verhaal van Hops. Hiermee won hij de titel met bijbehorende trofee, de eeuwige roem en 30 consumptiebonnen voor op ons Tuinfeest. Van harte proficiat Cel en laat ze smaken!

Hierna volgde uiteraard een groot feest met allround DJ Mark. Het kersverse bruidspaar ging voorop in het feestgedruis en de Kiepekoj bleef tot in de kleine uurtjes onrustig!

Hopse Bonte Brulluft commissie van CV De Zelfkant
Eric, Wilfred, Martin, Bert, Nicky en Rob

Kiep Zonder Kop

 

Geplaatst in