Prinsenbal

Wanneer:
22 januari 2022 @ 20:30
2022-01-22T20:30:00+00:00
2022-01-22T20:45:00+00:00
Waar:
De Posthoorn

ONLINE PRINSENBAL 2.0

WIE ZAL HET WEZEN, WIE ZAL HET ZIJN

In november 2019 begon ons fantastische Jubileumjaar. 66 jaar de Hapse Zelfkant. Iedere jubileumactiviteit was geweldig, wat een feest, met als hoogtepunt het uitkomen van Jubileum-Prins Harm d’n Urste. Totdat er begin maart abrupt een einde kwam aan alle festiviteiten. Corona gooide roet in het eten. Inmiddels zijn we alweer bijna een jaar verder. Het jaar voor Prins Harm en Prinses Lynn zit er dus alweer op…. Of toch niet…???

Dus de grote vraag: “Wie wurt de nèje heerser 2021 van de Zelfkant?”

Helaas is de horeca nog gesloten en kunnen we niet met z’n allen bij elkaar komen en het Prinsenbal vieren. Maar zoals jullie gewend zijn van de Prinsencommissie, zal er toch een fantastische avond georganiseerd worden, met alle inhoud van een “normaal” Prinsenbal.

Wat kunnen jullie verwachten op ZATERDAG 23 JANUARI?
Om 20.30 uur kan je het Prinsenbal online volgen op YouTube via “#Prinsenbal2.0Haps
Deze avond word gepresenteerd door onze kersverse Vorst Vlis. Hij zal als razende reporter door het Hopse land crossen om enkele optredens bij te wonen. Zo zal hij live bij de Zelfkanthennekes zijn, maar ook ’t Hops Praotje van de gebroeders Tak zal dit jaar indrukwekkend zijn. Anders als andere jaren kunnen jullie aan het begin van de avond stemmen op de “KIEP ZONDER KOP 2021” Tussendoor zal de winnaar bekend worden gemaakt.
Vervolgens gaan we richting de apotheose van de avond. We gaan afscheid nemen van Prins Harm d’n Urste en Prinses Lynn. Ondanks alle perikelen hebben zij toch genoten van het Jubileumjaar. De onthullingscommissie heeft weer een ludiek stukje in elkaar weten te zetten, waar enkele knappe Hapsenaren bij geholpen hebben.
En dan: onweer, bliksem……….. En hier is ie dan………

PRINS CARNAVAL 2021

Naast de nieuwe Prins zien we natuurlijk de bekende Hofhouding met Hofmaarschalk Tontje, Pages Iris & Lieke en Nar Hendrik ook weer terug.

Wij hopen dat jullie allen (online) aanwezig zijn in onze Virtjuuwul Kiepekoj waar de entree dit jaar gratis is.

De jeugdcarnaval zal op zondag 24 januari vanaf 11.00 uur langs te deuren komen om de carnavalskrant te verkopen. Een carnavalskrant kost € 4,50 – en natuurlijk kun je ook weer gebruik maken van de uitslaapservice (zie de Schakel).
Mocht je geen mogelijkheid hebben om de krant te kopen, dan is dat geen probleem. De nieuwe Prins heeft aangeboden dat je na deze datum ook bij hem nog een krant kunt kopen, onder het genot van een klein borreltje.

De Prinsen-cie van CV De Zelfkant
Corné, Peter, Eric & Tom