Reundje Hops C-edisie

Wanneer:
13 februari 2021 @ 09:49
2021-02-13T09:49:00+00:00
2021-02-13T10:04:00+00:00
Kosten:
Gratis

Reundje Hops C-edisie

Hane, Henne, Kuukes en Piepkuukes,

CV De Zelfkant pakt tijdens carnaval 2021 weer eens uit met nog een nieuwe activiteit. Of ja, een voor iedere Hopsenaar bekende activiteit, maar dan in een geheel nieuwe jas: Reundje Hops, wordt dit jaar omgedoopt tot de “Reundje Hops C-edisie”. Deze bijzondere en speciale editie zou eigenlijk bij iedereen op de bucket-list moeten staan. Iets waarvan je zult zeggen: “ge het wa gemist, as ge dur nie an mee het gedaon”.

We denken hiermee een volledig Corona-proof activiteit te kunnen organiseren, die voor alle fans van carnaval, van Reundje Hops, van wandelen, van puzzelen en van een beetje schik hebben de moeite waard zal zijn. Jawel, CV De Zelfkant maakt het mogelijk tijdens carnaval dit jaar. Zelfs voor de allerkleinsten, onze Piepkuukes is er wat te doen.

 

Wat:

Er worden met carnaval 3 verschillende reundjes uitgezet in en om ons mooie Hops.

->‘t Hopse Clowntjespad: een reundje voor de Piepkuukes in Park de Wild. Gebaseerd op diverse Kabouterpaden, maar dan met afbeeldingen van clowns in een route door Park de Wild.

->Reundje Hops C-edisie 4 km: een reundje voor de Kuukes en Hane en Henne dwars door de Hopse bebouwde kom. Zoek de verschillende letters die op diverse plekken langs de route staan en vink ze af op de ‘wandelbingo-kaart’.

->Reundje Hops C-edisie 9,5 km: een reundje voor de extra stoere Kuukes en de fiere Hane en Henne door Hops en een deel van het buitengebied van Hops, oftewel de vrij uitLoop route.Zoek de verschillende prenten die op diverse plekken langs de route staan en vul de woorden in op de ‘wandelspreuk-kaart’. Onderweg kun je genieten van een stukje Hopse Zelfkant historie.

Er zijn met de Reundjes mooie prijzen te winnen en elke deelnemer zal achteraf een UNIEK EN EENMALIG SPELDJE met een oorkonde thuisgestuurd krijgen! Je begrijpt natuurlijk dat zo’n speldje een collecters-item wordt die je een volgende keer natuurlijk op je (carnavalspak) wilt hebben. En misschien zijn er nog voordelen aan verbonden een volgende keer bij een bal, een Zittingsavond of een Kèlszitting. Wij verwachten deze ongeveer een anderhalve week later te kunnen bezorgen.

Natuurlijk is het leukste om de Reundjes of ‘t Clowntjespad te lopen in je Carnavalsoutfit. Dat geeft extra sfeer en plezier. Wij van de Zelfkant zullen dat ook zoveel mogelijk doen!

Onderweg kun je een selfie of een foto maken bij een bordje of letter die we dan mogelijk volgend jaar in de Zelfkrant kunnen zetten (bij inzending ga je akkoord met mogelijke plaatsing in De Zelfkrant of op onze Social Media). Stuur deze op naar nummer 06-83785215.

 

Uitleg Reundje Hops C-edisie:

  • Beide Reundje Hops C-edisie reundjes staan aangegeven hier in de Schakel, op onze site én staan aangegeven met diverse pijlen als wegwijzers op de route.
  • Er is geen begin of eindpunt, je kunt op elk stuk van de route instappen en je eigen reundje lopen.
  • Je kunt de route linksom of rechtsom lopen. Beide of 2x mag ook.
  • De letters of woorden staan door elkaar en dus niet op volgorde 😉
  • De letters of woorden zullen wel redelijk duidelijk zichtbaar zijn en dus niet op verborgen plekken.
  • Let op: De letters op de 4km route die officieel meedoen hebben een gele achtergrond en zijn voorzien van het Zelfkant logo.
  • Natuurlijk gelden de normale verkeersregels.
  • De kaarten/middenpagina uit De Schakel of zelf geprint vanaf de site, kunnen ingevuld ingeleverd worden voor prijzen. Per naam + adres kun je het maar 1x inleveren.
  • Vanwege de Corona regels is het dus wandelen alleen of met je eigen gezin, partner, vriend of vriendin. Aub de anderhalve meter afstand bij passeren van andere deelnemers in acht houden.
  • Er zullen wel leden van De Zelfkant zijn die ook de route bewandelen, maar niet om te helpen of verdere uitleg te geven. Je zult het met deze instructies moeten doen J

 

Oplossing inleveren:

De ‘wandelbingo-kaart’ voor de editie van 4 km en/of de ‘wandelspreuk-kaart’ voor de editie van 9,5 km kun je invullen vanaf de middenpagina uit De Schakel, of invullen op een eigen printje via de download bovenaan dit bericht op de site.

Vul adres, namen en leeftijden en aantal personen die het reundje hebben gelopen in.

Inleveren door in de brievenbus te doen bij een van de commissieleden Prins Harm d’n Twèdde (Willem Alexanderlaan 11), Rob Meulepas (De Schans 34), Wilfred van Mil (Steenakkerstraat 1) of Wilko Smits (Bogaersstraat 6).

 

Prijzen:

Uit alle goede inzendingen zal onze notaris een trekking doen van 11stuks per route.

Reundje Hops C-edisie 4 km                              Reundje Hops C-edisie 9,5 km

1e prijs) cadeaubon a€ 25,-                                         1e prijs) cadeaubon a € 25,-

2e prijs) cadeaubon a €20,-                                        2e prijs) cadeaubon a € 20,-

3e prijs) Playstation Store tegoedbon a €15,-         3e prijs) cadeaubon a € 15,-

4e tm 11e prijs) diverse mooie (Hopse) prijzen       4e tm 11e prijs) diverse mooie (Hopse) prijzen

Prijzen zullen afkomstig zijn of besteed kunnen worden bij AnyTyme, Bakkerij d’n Bekker, Bakkerij de Haas, Bekelaar Culinair, De Posthoorn, Drank vd Meisjes, IJs&Spijs of SPAR.

 

’t Hopse Clowntjespad 

Wellicht heb je met je (klein)kinderen al eens een “Kabouterpad” gelopen, een wandeling speciaal voor jongere kinderen. Dit idee hebben wij in een uniek carnavalesk jasje gestoken. Speciaal voor onze Piepkuukes zal in park De Wild gedurende de hele carnavalsvakantie ‘t Hopse Clowntjespad uitgezet zijn.

Langs de wandelpaden van het park kom je dan 11x een clowntje tegen. Weet jij ze allemaal te spotten? Bij ieder clowntje kun je een te gekke opdracht doen en valt er wat te lachen. En om het allemaal nog mooier te maken ligt er aan het begin van de wandeling voor ieder kind (zolang de voorraad strekt) een leuke verrassing klaar. Lol gegarandeerd, echt een aanrader dus voor gezinnen met jonge kinderen!

 

Tenslotte:

Routes kunnen worden gelopen vanaf carnavalszaterdag 09:49 tot en met carnavalszondag avond.

Clowntjesroute kan gelopen worden vanaf carnavalszaterdag 09.49 tot en met vrijdag 19 februari.

Route en kaarten zijn als middenpagina uit de Schakel te halen of te downloaden van onze site.

Handig om mee te nemen: pen, route, wandelbingo-kaart en/of wandelspreuk-kaart, telefoon of fototoestel voor selfies, goeie zin, hapje of drankje voor onderweg. Of natuurlijk thuis een drankje koud leggen zodat je na de route bij thuiskomst ervan kunt genieten.

 

Veel plezier en een mooi reundje gewenst!

Namens CV De Zelfkant