Thuisfeest 2021

Goejendag Hops, speciaal voor jullie allemaal organiseert CV De Zelfkant, na het succes van vorig jaar, nog één keer een Thuisfeest Quiz. Dit keer niet ter vervanging van het Tuinfeest, maar als dé afsluiter van de lockdown thuiszit periode!

We kunnen natuurlijk niet teveel verklappen, maar wat we voor jullie in petto hebben is een ludiek avondvullend programma met vele bekende gezichten en speciale verrassingen. Voor de hand liggende antwoorden, ummundig lastige vragen, simpele weetjes, breinbrekers, veel slappe kwats, je kunt het zo gek niet bedenken of het zal de revue passeren.

Wanneer? Op zaterdag 19 juni 2021 vanaf 20:11 uur.

Wat? Een interactieve, ludieke online quiz die live zal worden gepresenteerd.

Hoe werkt het? Iedereen kan gewoon meedoen, jong en oud. Want alle vragen zijn meerkeuze vragen, dus niet alleen de echte kenners maar ook de gelukkige gokkers maken kans op de vele prijzen.
De (Kahoot) quizvragen zijn te beantwoorden via je mobiele telefoon of tablet. Als de vraag gesteld is simpelweg een van de vier keuzes in toetsen.

Hoe kan ik meedoen? Door een ticket te kopen en in te schrijven via:
https://eventix.shop/w2mesmck
Deze link staat tevens op onze website www.dezelfkant.nl en onze Facebook pagina.
Belangrijk is om je e-mailadres goed in te vullen en je quiznaam of teamnaam te onthouden voor de deelname op de avond van de quiz. Na inschrijving en betaling krijg je een mail. Kijk voor de zekerheid ook in je spam mail voor de bevestiging van ‘Eventix’ ticket systeem. Op de dag van de quiz ontvang je (tussen 18:45u en 20:00u nog een mail met alle instructies.

Wat kost het? € 7,50 per ticket, € 14,00 voor 2 tickets en € 20,00 voor 3 tickets. Geen geld voor een avond vol vertier!
1 ticket staat voor 1 “quizteam”. Een team kan uit één of meerdere personen bestaan. Stel dat je met een groepje gaat kijken, dan is het leuker om meerdere tickets te kopen zodat je ook onderling de strijd aan kunt gaan en natuurlijk ook meer kans maakt op de te winnen prijzen.

Kan ik ook meekijken zonder mee te quizzen? Ja, door op de avond zelf naar de YouTube-link van De Zelfkant te gaan en dat te streamen. Maar het is natuurlijk veel leuker om zelf mee te doen!

Hoe kan ik me voorbereiden? Zorg dat je de uitzending van de quiz kunt kijken op een tv of computerscherm. Internet op dat apparaat is wel nodig. Daarnaast heb je een telefoon of tablet nodig om de quizvragen te beantwoorden. Denk aan een volle telefoonaccu! En zorg voor wat hapjes of drankjes ‘on the side’. J

Op naar een grandioos laatste Thuisfeest!