Zittingsavonden

Wanneer:
7 januari 2022 @ 20:11
2022-01-07T20:11:00+01:00
2022-01-07T20:26:00+01:00
Waar:
online thuis

Herhaling Online Zittingsavond 2021

Op Carnavalszondag 14 februari wordt de herhaling van onze Online Zittingsavond 2021 uitgezonden. 10:11 uur start de uitzending.

 

 

 

Online Zittingsavonden 2021

Zoals iedereen wel zal begrijpen dit jaar helaas géén Zittingsavonden met live acts zoals we gewend zijn, maar niet getreurd… Voor het eerst in de geschiedenis zullen de Zittingsavonden online plaatsvinden. We zijn in onze Zittingsavond archieven gedoken en hebben vele uren aan beeldmateriaal gedigitaliseerd en bekeken. Uit verschillende edities over de periode van 1993 t/m 2017 hebben we een flink aantal mooie fragmenten geselecteerd, waarbij vele artiesten en ludieke acts voorbij komen.

Deze beelden gaan wij voor jullie streamen in het Zittingsavondweekend op vrijdag 8 en zaterdag 9 januari 2021, zodat heel Hops en omstreken nogmaals kan genieten van al dat moois wat in die 25 jaren door onze Hopse artiesten ten tonele is gebracht. Lekker thuis vanuit de luie stoel, de amusementswaarde is hoog, gegarandeerd een avondje lachen, gieren, brullen!

De stream zal gratis online via YouTube te bekijken zijn. Vanaf circa 19:45 uur zal deze toegankelijk zijn om iedereen de kans te geven beeld en geluid te testen. De avond start vervolgens om stipt 20:11 uur en zal omstreeks 23:11 eindigen. Let op, de uitzending is alleen op dat moment te bekijken, er kan dus niet gespoeld of teruggekeken worden.

Op beide dagen zal dezelfde stream worden vertoond op hetzelfde tijdstip.

De stream is t.z.t. op YouTube te vinden door te zoeken op “Zelfkant” of op “#zittingsavondhops”. De directe YouTube link wordt tevens geplaatst op onze website en verspreid via onze social media kanalen. Lekker makkelijk, slecht een paar keer klikken om hiervan te kunnen genieten.

Er komt van alles voorbij en voor ieder wat wils: oud, nieuw, dans, buuts, zang, theater. Een schitterende montage en enkele specials maken deze top avond compleet… laat jullie verrassen!

De Zitttingsavond-cie van CV De Zelfkant wenst iedereen alvast heel veel kijkplezier!
Harm, Peter, Teun, Kevin, Hendrik en Rob

 

Kaartverkoop 2e Kerstdag 26-12-2020

Helaas dus ook géén reguliere kaartverkoop op 2e Kerstdag. Om onszelf op 2e Kerstdag toch wat te doen te geven hebben we ook daar wat op verzonnen. We houden tóch een kaartverkoop, niet van kaarten voor toegang tot de Zittingsavond 2021, maar het toeval wil dat we nog een voorraadje Zelfkant speelkaarten hebben liggen. Goed voor uren- / jarenlang kaartplezier en dat voor slechts 2 euro per kaartspel!

Bestellen kan t/m kerstavond bij alle raadsleden en natuurlijk ook bij Prins Harm d’n Urste. In tweetallen zullen wij de bestellingen dan op 2e Kerstdag bij je aan de deur komen verkopen. En als we er dan toch zijn helpen we je, indien gewenst, graag van een pilske of een borreltje af. Uiteraard netjes op 1,5 meter afstand.

Wij zien de bestellingen graag in grote getale binnenstromen!

 

Zittingsavonden 2020 – Jubileum editie

Haps beleefde weer twee geweldig mooie Zittingsavonden!

In het weekend van 10 en 11 januari hebben vele bezoekers weer met volle teugen mogen genieten van een gevarieerd programma, geheel uitgevoerd door Hapse artiesten.

Medewerkers bedankt! Artiesten bedankt! Publiek bedankt! Jullie waren geweldig!!

Een zeer trotse Zittingsavondcommissie van CV De Zelfkant