Kiep Zonder Kop

Kiep Zonder Kop 2020

Ook in 2020 zal CV De Zelfkant weer de felbegeerde Hopse eretitel “Kiep Zonder Kop” uitreiken.

In de carnavalskrant staan zoals altijd hilarische waargebeurde verhalen van wat de Hopse minsen afgelopen jaar is overkomen en hebben meegemaakt. Vijf van deze verhalen, de crème de la crème, zullen in de Zelfkrant genomineerd zijn als kanshebber voor deze eretitel.

Via stemming zal op het Los In De Kiepekoj festijn op zaterdag 8 februari 2020 een winnaar naar voren komen, “’t moiste verhaal van Hops”!

De hoofdpersoon / hoofdpersonen van dit verhaal wint de titel “Kiep Zonder Kop” met bijbehorende trofee en natuurlijk de eeuwige roem. De winnaar krijgt tevens een tegoedbon voor 30 consumptiebonnen op het Tuinfeest 2020! De nummers 2 t/m 5, “de op unne kiepevèèr na moiste verhalen van Hops”, krijgen een tegoedbon voor 5 consumptiebonnen op het Tuinfeest 2020. Mooie verhalen worden dus mooi beloond!

 

 

Stem op de Kiep Zonder Kop 2020!

Er kan niet meer gestemd worden

Wie moet Kiep zonder kop 2020 worden?

 

 

Winnaar Kiep Zonder Kop 2019

Zaterdag 9 februari vond de vierde editie plaats van “Los In De Kiepekoj”. Op deze avond werd de winnaar van de eretitel Kiep Zonder Kop 2019 bekend gemaakt. Met een ruime meerderheid van de stemmen werd het verhaal “Luustere” van Cel de Mulder uitgeroepen tot ‘t moiste verhaal van Hops. Hiermee won hij de titel met bijbehorende trofee, de eeuwige roem en 30 consumptiebonnen voor op ons Tuinfeest. Van harte proficiat Cel en laat ze smaken!