Kiep Zonder Kop

Kiep Zonder Kop 2021

Ook in 2021 zal CV De Zelfkant weer de felbegeerde Hopse eretitel “Kiep Zonder Kop” uitreiken. Ondanks de corona crisis komt er gelukkig wel “gewoon” een carnavalskrant uit! Hierin zullen zoals altijd hilarische waargebeurde verhalen staan van wat de Hopse minsen afgelopen jaar is overkomen en hebben meegemaakt. Vijf van deze verhalen, de crème de la crème, zullen voorafgaand aan het Prinsenbal genomineerd worden als kanshebber voor deze eretitel.

In de tuinen van diverse kanshebbers zullen binnenkort weer de welbekende Kiep Zonder Kop bordjes prijken. De spanning zal stijgen, want wie o wie zal het wezen?

Tijdens het Prinsenbal op zaterdag 23 januari 2021 zullen de genomineerde verhalen op ludieke wijze vertoond worden en  zal de winnaar via stemming naar voren komen, “’t moiste verhaal van Hops”!

De hoofdpersoon / hoofdpersonen van dit verhaal wint de titel “Kiep Zonder Kop” met bijbehorende trofee en natuurlijk de eeuwige roem. De winnaar krijgt tevens een tegoedbon voor 30 consumptiebonnen op het Tuinfeest 2021! De nummers 2 t/m 5, “de op unne kiepevèèr na moiste verhalen van Hops”, krijgen een tegoedbon voor 5 consumptiebonnen op het Tuinfeest 2021. Mooie verhalen worden dus mooi beloond!

De Hopse Bonte Brulluft-cie en Krantencie van CV De Zelfkant